Vägbommar

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbommar
I vårt sortiment finner du det du söker, allt från en enkel motorstyrd vägbom, en parkeringsbom, en extra snabb trafikbom eller en 12 m lång bilbom som är extra förstärkt så finns varianterna hos

Vi har vägbommar för alla olika sorters verksamheter, så som Industri, fastigheter, Camping, båtföreningar, bostadsrättsföreningar, parkeringsverksamhet, vägföreningar, restaurangverksamhet m.fl.

Vägbommar byggda för bättre livslängd
Alla våra bomhus och bommar tillverkas av kraftig aluminium, drivutrustning och fästen tillverkas av stål, allt för att du ska få en bom av högsta kvalitet och livslängd.
Våra bommar är konstruerade för att bättre stå emot vandalism.

Vägbommar av kvalitet till rätt pris
Vägbommar är ett mycket användbart medel för att stänga av enskilda vägar och skogsvägar från trafik. Industriområden är ett annat vänligt användningsområde för våra vägbommar.

Bomsäkerhet
Välj säkerhetsnivå för din bom så tar vi gemensamt fram en lämplig säkerhetslösning med t.ex. fotoceller, slingdetektor, trafikljus eller inbyggd bombelysning.

Styrning av din bom
Det finns flera sätt att styra din vägbom så som t.e.x fjärrkontroll, kodlås, GSM/telefon eller app-styrning.

 

Kontakta våra experter så hjälper vi dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts Vägbom som passar just för ditt hem.