Trappräcke

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitets trappräcken!
Ett räcke höjer värdet på ditt hus, samt ger dig en trygg & säker inramning.

Vi erbjuder måttanpassad lösningar & alla sorters räcken, allt från smidesräcke till alla olika material.  Samt olika användningsområden som Balkongräcke, Altanräcke, Trappräcke, fallskydd m.m

Vi erbjuder räcken i ett brett urval av standardmodeller men skräddarsyr även kundanpassade lösningar. Vårt utbud av räcken har en bred målgrupp där vi i tillverkar balkongräcken till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggföretag, arkitekter, båtföreningar m.fl. Hos Grindar & staket specialisten är ingen kund för stor eller för liten.

Våra produkter är av högsta kvalitet och anpassade för det nordiska klimatet
Våra räcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide.

Är du ute efter en speciell färg lackar vi räcket efter ditt önskemål.

Monterings alternativ
Det finns 3 sorters fästnings alternativen för att montera ditt staket: stolpfot, sidofäste, eller ner gjutning.

Vi erbjuder samtliga fästnings alternativ och hjälper dig så att du får rätt lösning för just ditt staket, allt för säkerhet, kvalitet och utseende.

Färg och mått
Våra räcken går att få i olika färgutförande och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind du vill anpassa staketet efter löser vi det. Hos oss är inget omöjligt.

Våra produkter är av högsta kvalitet och anpassade för det nordiska klimatet
Våra räcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

 Höga halter av salt längst kusten
Bor du nära havet? Då är det väldigt viktigt att tänka på de höga salthalterna som lägger sig och angriper, som medför rostangrepp.

Tänk då på ditt rostskydd till ditt räcke och att det får rätt galvniserat utförande. Hos oss blir ditt räcke varmgalvniserat (doppad i galv) och pulverlackat för utomhusbruk anpassat efter det nordiska klimatet.

Nedan finner ni ett axplock från vårt sortiment av våra modeller i räcken:

Kontakta våra experter så hjälper vi dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts räcke som passar just för ditt hem.