Trägrindar i aluminium

Underhållsfria trägrindar i aluminium
Funderar du på att skaffa en trägrind? Trägrindar kräver mycket underhåll och börjar ”hänga” efter något år. Vi  har grindlösningen för dig! I vårt sortiment finner du klassiska trägrinds-imitationer tillverkade i aluminium. Vilket garanterar dig en grind med betydligt högre livslängd än en trägrind utan att det kostar mer.

Välkomna dina gäster
Med våra underhållsfria trägrindar välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt och elegant mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna. I vårt standardsortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker. Genom stilfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder av svensk kvalitet, gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden.

Fördelarna som ger dig frihetskänsla
Köper du en underhållsfri trägrind i aluminium behöver du aldrig mer lägga sommarens soldagar på att måla om grinden.

  • Rengörs med vattenslangen
  • Kan monteras på befintliga eller nya stolpar
  • Grinden är som ny år efter år

Vi utför Helhetslösningar
Vår helhetslösning innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i installationen. vi ansvarar för hela din ombyggnad, från första skiss till färdig installation. Professionellt, i tid och enligt fast offert.
Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel.

Kontakta oss för mer information om våra trägrindar i aluminium
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.

Ulfshyttan

Duvnäs