Stängsel


Grindar & staket specialisten  erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsstängsel.

Med ett stängsel runt ditt hus kan du känna dig säker över dina barns- och djurs säkerhet. Våra Stängsel går att få i flera olika färgutförande, är lätt monterat och av tilltalande design. Fördelaktigt med villastängsel är att de är kostnadseffektiva, underhållsfria och lätta att montera överallt.

Färg och mått
Våra smidesstaket går att få i olika färgutförande och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind du vill anpassa staketet efter löser vi det.  Hos oss är inget omöjligt.

Tillverkningsmetoder
Genom smakfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningstekniker gör att vi kan erbjuda dig en prisvärd lösning i ett flertal olika utföranden.

Anpassat efter nordiska klimatet
Våra smidesstaket är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

Höjer värdet på ditt hus
Ett smidesstaket höjer värdet på ditt hus samt ger dig en trygg inramning. Staketet är det första dina besökare möts av. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.

Kontakta oss för mer information om våra Smidesstaket
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.