Smidesstaket


Vi erbjuder smidesstaket i ett brett urval av standardmodeller men skräddarsyr även kundanpassade lösningar. Vårt utbud av smidesstaket har en bred målgrupp. Vi tillverkar smidesstaket till privatpersoner, kommuner, byggföretag m.fl. Hos Grind & staket specialisten är ingen kund för stor eller för liten.

Färg och mått
Våra smidesstaket går att få i olika färgutförande och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind du vill anpassa staketet efter löser vi det. Hos oss är inget omöjligt.

Tillverkningsmetoder
Genom smakfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningstekniker gör att vi kan erbjuda dig en prisvärd lösning i ett flertal olika utföranden.

Våra produkter är av högsta kvalitet och anpassade för det nordiska klimatet
Våra smidesstaket är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

Höjer värdet på ditt hus
Ett smidesstaket höjer värdet på ditt hus samt ger dig en trygg inramning. Staketet är det första dina besökare möts av. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.

Kontakta oss för mer information om våra Smidesstaket
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.