Smidesgrindar

Grindar & staket specialisten erbjuder ett brett sortiment av smidesgrindar
Våra smidesgrindar tillverkas av högsta svensk och europeisk kvalitet! Vi erbjuder måttanpassade grindar i olika färger, stilar och strukturer utifrån dina önskemål.

Vid val av en komplett grindlösning från oss får du en prisvärd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar med eller utan motorer.  Allt som behövs för ett komplett grindmontage. Du väljer om du själv monterar din grind eller tar oss till hjälp.

 

Grindar som får dina gäster förundras och imponeras av din eleganta entré!
Med våra smidesgrindar välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt och elegant mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna. I vårt standardsortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker. Genom stilfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder av svensk kvalitet, gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden.

 

Slaggrind eller Skjutgrind
Välj din smidesgrind som slaggrind eller skjutgrind. våra smidesgrindar går att få både som slaggrind eller skjutgrind. Grindsystemen levereras i ett antal olika varianter. Slaggrindar med en eller två vingar, gånggrind eller som skjutgrind.

 

 

Grindar anpassat efter det nordiska klimatet
Genom egen tillverkning i Dalarna kan vår samarbetspartner Acessa utlova att deras produkter är av högsta kvalitet och anpassade efter det nordiska klimatet! Produkterna är underhållsfria. Allt vårt smide är varmgalvaniserat och pulverlackat för utomhusbruk. Är du ute efter en speciell färg lackar vi efter ditt önskemål.

 

 

Vi utför Helhetslösningar
Grindar & staket specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i installationen. vi ansvarar för hela din ombyggnad, från första skiss till färdig installation. Professionellt, i tid och enligt fast offert.
Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel.

Därför är vi helt säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din smidesgrind av Grind & staket Specialisten.

Smedsbo

Aspeboda

Pilbo

Hovgården

Nyckelby Grind

Ramen Grind

Kontakta oss för mer information om våra Smidesgrindar
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.