Industrigrindar

Grindar & staket specialisten erbjuder ett brett sortiment av industrigrindar
Vi skräddarsyr en grindlösning efter ditt tycke och behov. Robusta skjutgrindar eller slaggrindar med motorpaket som tillval kan kombineras med gånggrindar för passagekontroll vid byggarbetsplatser och liknande. Vi hjälper er att ta fram rätt sorts industrigrind, utifrån era krav, behov och säkerhet. Där vi hjälper er från projektets start till montage, installation, driftsättning och överlämnade.
Läs mer om vår process & Bolagspresentation

Slaggrind eller skjutgrind
Välj din industrigrind som slaggrind eller skjutgrind. Du väljer även om du vill ha med automatik och motorstyrning eller utan.

Motorstyrning
Vi har ett brett sortiment av grindmotorer för din skjut eller slaggrind. Som är anpassad efter era behov och önskemål. Med kompletterad kringutrustning utifrån hur ni vill styra och använda just er grindlösning. Vi utför även installation & driftsättning.

Anpassade efter högt ställda krav
Kraven på industrigrindar för anläggningar där säkerhet efterfrågas är högt ställda. Industrigrindarna är vanligen anpassade för kundspecifika behov och skall samtidigt vara estetiskt tilltalande. Vi har detta med i beräkningen när vi tar fram en grindlösning för dig.

Bra att tänka på
Innan du beställer en industrigrind bör du fundera över vilka krav och behov den skall tillfredsställa. Varje anläggning har särskilda aspekter att ta med i beräkningen. Det är exempelvis viktigt att veta om det skall vara en lastbilsgrind då den bör vara rejält tilltagen för att minska risken för påkörningsolyckor. En vanlig bilgrind behöver inte vara lika stor.  Kommer grinden att vara öppen specifika tider på dygnet? Detta går enkelt att lösa genom att kompletteras med automatik från vårt sortiment. Vi hjälper dig att ta fram en grindlösning som uppfyller alla dina ställda förväntningar.

Kontakta våra experter så hjälper vi dig utifrån dina önskemål för att ta
fram rätt sorts industrigrind som passar just för ditt hem.