Grindöppnare för Slag & Skjutgrindar


Brett utbud av
grindöppnare
Vår leverantör har mer än 20 års erfarenhet på den Svenska marknaden vet vi vad som krävs av en grindöppnare för att den ska fungera och alltid ge högsta möjliga säkerhet i vårt varierande och tuffa klimat. Vissa grindöppnare som säljs i Sverige är ej anpassade för det svenska klimatet utan avsedda för varmare klimat i södra Europa vilket resulterar i en osäker grindöppnare. Väljer du en grindöppnare i vårt sortiment garanterar vi dig att du blir nöjd. I vårt sortiment finner du grindöppnare för både slaggrindar och skjutgrindar.

Unna dig bekvämlighet
Med en grindöppnare slipper du stiga ur bilen för att öppna grinden. Du kan bekvämt sitta kvar i bilen, trycka på din fjärrkontroll och se på när grinden öppnas.

Följande punkter är viktiga när du ska välja grindöppnare
Vilken typ av grind ska grindöppnaren monteras på? Slaggrind eller  skjutgrind?
Ska motorerna sitta nedtill eller upptill eller ska de inte synas alls?
Hur grova är stolparna? Om stolpens mått
Grindens konstruktion har ofta större betydelse än vikten, en tät grind blir ett stort vindfång som kräver mycket kraft för att kunna manövreras. Det är sällan en grind väger över 200 kg.
Hur ska grinden manövreras? manuellt, fjärrkontroll, tidur är några alternativ.

Säker öppning
För säker öppning monteras fotoceller vilket ser till att grinden inte stängs om något är i vägen. vi hjälper till med installationer på befintliga och nya grindar om så önskas.

Det finns mycket att tänka på av val för rätt grindöppnare

  • Vilken typ av grind ska grindöppnaren monteras på? Slaggrind eller skjutgrind?
  • Ska motorerna sitta nedtill eller upptill eller ska de inte synas alls?
  • Hur grova är stolparna? Om stolpens mått
  • Grindens konstruktion har ofta större betydelse än vikten, en tät grind blir ett stort vindfång som kräver mycket kraft för att kunna manövreras. Det är sällan en grind väger över 200 kg.
  • Hur ska grinden manövreras? manuellt, fjärrkontroll, tidur är några alternativ.

Kontakta oss för mer information om våra grindöppnare
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.