Grindmotorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unna dig bekvämlighet med en Grindmotor
Med en grind motorer slipper du stiga ur bilen för att öppna grinden. Du kan bekvämt sitta kvar i bilen, trycka på din fjärrkontroll och se på när grinden öppnas

 

 

 

Vi har ett brett utbud av grindmotorer
Våra leverantörer har mer än 20 års erfarenhet på den Svenska marknaden och vet vad då vad som krävs av en grind motor för att den ska fungera och alltid ge högsta möjliga säkerhet i vårt varierande och tuffa klimat. Vissa grind motorer som säljs i Sverige är ej anpassade för det svenska klimatet utan avsedda för varmare klimat i södra Europa vilket resulterar i en osäker grind motorer. Väljer du en grind motorer i vårt sortiment garanterar vi dig att du blir nöjd. I vårt sortiment finner du grind motorer för både slaggrindar och skjutgrindar.

 

 

Följande punkter är viktiga när du ska välja grind motorer
Vilken typ av grind ska grindöppnaren monteras på? Slaggrind eller skjutgrind?
Ska motorerna sitta nedtill eller upptill eller ska de inte synas alls? Hur grova är stolparna? Om stolpens mått Grindens konstruktion har ofta större betydelse än vikten, en tät grind blir ett stort vindfång som kräver mycket kraft för att kunna manövreras. Det är sällan en grind väger över 200 kg. Hur ska grinden manövreras? manuellt, fjärrkontroll, tidur är några alternativ.

Säker öppning

För säker öppning monteras fotoceller vilket ser till att grinden inte stängs om något är i vägen. vi hjälper till med installationer på befintliga och nya grindar om så önskas.

 

Det finns mycket att tänka på av val för rätt grind motorer

Vilken typ av grind ska grindöppnaren monteras på? Slaggrind eller skjutgrind?

  • Ska motorerna sitta nedtill eller upptill eller ska de inte synas alls?
  • Hur grova är stolparna? Om stolpens mått
  • Grindens konstruktion har ofta större betydelse än vikten, en tät grind blir ett stort vindfång som kräver mycket kraft för att kunna manövreras. Det är sällan en grind väger över 200 kg.
  • Hur ska grinden manövreras? manuellt, fjärrkontroll, tidur är några alternativ.

Styrning

Flexibla styrningar och automatiker
Vi erbjuder ett brett sortiment av utprovade styrningar och automatiker, anpassade till respektive motordrift. I standardutförande levereras alla våra styrningar iIP-klassad plastkapsling men vi har också ett sortiment av plåtkapslingar i högsta klass. Vi bygger
efter dina specifikationer

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss för mer information om våra Grindmotorer
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.