Camigruppen industri

Grindar & staket specialisten erbjuder ett brett sortiment inom industri.
Vi skräddarsyr en Industrilösning efter ditt tycke och behov. Våra grindarna går att kombinera med tillhörande stängsel, passagesystem och kringutrustning Robusta skjutgrindar eller slaggrindar med motorpaket som tillval kan kombineras med gånggrindar för passagekontroll vid byggarbetsplatser och liknande.

Industrigrindar Anpassade efter högt ställda krav
Kraven på industrigrindar för anläggningar där säkerhet efterfrågas är högt ställda. Industrigrindarna är vanligen anpassade för kundspecifika behov och skall samtidigt vara estetiskt tilltalande. Vi har detta med i beräkningen när vi tar fram en grindlösning för dig.

Slaggrind eller skjutgrind
Välj din industrigrind som slaggrind eller skjutgrind.
Du väljer även om du vill ha med automatik och motorstyrning eller utan.

Slaggrinden är en prisvärd grind med stadig konstruktion. Grindbladen är monterade på helsvetsade stålprofiler med kraftiga gångjärn. Slaggrinden tillverkas som standard med profilfyllnad och taggtråd som överklättringsskydd. Våra Slaggrindar levereras med eller utan motor & annan kringutrustning t.e.x fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga & GSM-modul (tillträde via mobiltelefon m.m

 


Skjutgrindar
anpassade för Industri utifrån utseende och mått anpassat för dina önskemål. Skjutgrindarna är kraftfulla och automatiken till dessa är anpassade för det skandinaviska klimatets förutsättningar. Våra Skjutgrindar levereras med eller utan motor & annan kringutrustning t.e.x fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga & GSM-modul (tillträde via mobiltelefon m.m

 


Vikgrind
- smidig och snabböppnande vikgrind som klarar hög intensitet på in- och utpasserande trafik. Grinden tar mindre plats än en slaggrind då grindbladen viks vid öppning. Helsvetsad stålkonstruktion som tål tuffa arbets- och väderförhållanden och grindbladen monteras på robusta stolpar med kraftiga gångjärn. Grinden tillverkas som standard med profilfyllnad och hajtand som överklättringsskydd. Med motordrift levereras förinstallerad och testkörd. För optimal säkerhet är grinden utrustad enligt kraven inom svensk standard för motordrivna grindar. Våra vikgrindar levereras med eller utan motor & annan kringutrustning t.e.x fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga & GSM-modul (tillträde via mobiltelefon.

 

Industristängsel i Sverige är vanligen ett 2 meter högt flätverk med maskstorlek om 50×50 mm och 3 mm ståltråd. Olika förutsättningar och behov kan dock påverka val av nät, såväl höjdmässigt som maskans storlek eller trådens grovhet. Som överklättringsskydd på ett traditionellt industristängsel monteras vanligen tre rader taggtråd överst, vilket ger en totalhöjd på 2.40 meter och överensstämmer med Försäkringsförbundets rekommendationer i Regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4. Komplettera gärna ditt industristängsel med lämplig grindlösning och passersystem för en säker och smidig in- och utpassering.

Panelstängsel håller en högre säkerhetsgrad än t.ex. ett flätverksstängsel tack vare sin svetsade konstruktion. Risken för skador på grund av åverkan är mycket liten och stängslets utformning säkerställer en lång livslängd. En stålnätspanel består av två horisontella trådar, dimension på 6 mm/tråd, vilka är sammansvetsade med en lodrät tråd, dimension 5 mm.

För att säkerställa en lång livslängd är stålnätspanelerna varmförzinkade, alternativt varmförzinkade och sedan pulverlackerade. Standardfärger på panelstängslet är varmförzinkat, mörkgrön, olivgrön eller svart, men kan med fördel lackeras i valfri kulör.

Komplettera gärna ditt panelstängsel med lämplig grindlösning och passersystem för en säker och smidig in- och utpassering.

 

Gånggrind I miljöer där kraven på säkerhet är lägre kan det räcka med en enkelt konstruerad gånggrind i kombination med byggpanelerna. Grindbladet monteras med en vridled och levereras tillsammans med en låsring. Våra gångrindar levereras med eller utan annan kringutrustning t.e.x fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga & GSM-modul (tillträde via mobiltelefon m.m.

 

 

 

 

 


Rotationsgrind
Guardian PSGS3 används i miljöer där säkerhet är av största vikt. Den stadiga konstruktionen ger användaren fullt skydd. Grinden kan användas såväl i inomhus- som utomhusmiljöer

Dess konstruktion av galvaniserat epoxylackat stål tillsammans med vändkors i rostfritt stål bidrar till att grinden står emot korrosion väldigt bra.

Rotationsgrind kan monteras på stabil plåt för användning vid tillfällig men säker kontroll av in- och utpassering vid t. ex. byggarbetsplatser. Komplettera med passersystem efter behov och önskemål. Kompatibel med samtliga passersystem. Våra rotationsgrind levereras med eller utan annan kringutrustning.

 

 

Vägbom är en kraftfull elektromekanisk lyftbom som är speciellt anpassad för att tåla det Skandinaviska klimatet. Vägbommen öppnar och stänger snabbt och kan användas både vid högintensiv och lågintensiv trafik. Det är en prisvärd vägbom som erbjuder goda möjligheter för en användarvänlig passage. vägbom är mycket populär och framtagen med speciellt hänseende till design.Bommen kan öppnas med fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga, nyckelkontakt etc. Gard8 kan även kompletteras med GSM-modul (tillträde via mobiltelefon). Flera av tillbehören för att styra vägbommen kan monteras direkt på bomhuset eller på en stolpe för bekväm manövrering från förarplatsen. Kortlås kan öppnas med kort och/eller nyckelbricka. vägbommen kan även förses med lås för utryckningsfordon.


Vridbom
med variabel längd som går att komplettera med en eller flera mottagarstolpar för att låsas vid stolpe i öppet eller stängt läge. Vid in-/utfarter bredare än 6,0 meter kan dubbla bommar monteras mot varandra. Bommen går att låsa. För möjlighet till låsning, komplettera din vridbom med hänglås. Du kan även komplettera vridbommen med mottagarstolpe och överfallslås.

 


Grind motorer
ger en säker kontroll av in- och utpassering i vårt sortiment finner ni ett brett utbud av flera olika motorer och där vi kan erbjuda all slags kringutrustning t.e.x fjärrkontroll, kortlås, kodlås, öppningsslinga & GSM-modul (tillträde via mobiltelefon m.m  vår kraftfull skjutgrindsautomatik anpassad för industrigrindar upp till 10 meter. Motorn är konstruerad för att klara det skandinaviska klimatets väder- och vindförhållanden.

För optimal säkerhet är grinden utrustad enligt kraven inom svensk standard för motordrivna grindar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram rätt motor och kringutrustning.

 

 

Kontakta oss för mer information om våra Industrilösningar
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.