Accessa Smidesgrindar

Genom egen tillverkning i Dalarna kan vår samarbetspartner Acessa utlova att deras produkter är av högsta kvalitet och anpassade efter det nordiska klimatet! Produkterna är underhållsfria. Allt vårt smide är varmgalvaniserat och pulverlackat för utomhusbruk. Är du ute efter en speciell färg lackar vi efter ditt önskemål.

I vårt standardsortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker. Genom stilfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder av svensk kvalitet.

Vi erbjuder även måttanpassade grindar i olika färger, stilar och strukturer utifrån dina önskemål.

Smidesgrindar:

Nyckelby Grind
Nyckelby är en enkel och stilren grind som är en vidareutveckling av den stålgrindsstil som var mycket populär under 50- och 60-talet i Sverige. Det är en grindmodell som passar både äldre och nybyggda villor, och som  är vacker ihop med såväl trästaket som andra avgränsningar.Nyckelby finns i 3, 3.5 eller 4m som standard eller så tillverkar vi utifrån önskat mått.
Nyckelby tillverkas i galvaniserat stål och pulverlackas i svart färg som standard. Nyckelby levereras komplett med eller utan motorpaket med grindstolpar, grindhandtag och fästen. Nyckelby finns i både Slagg & skjutgrind.

 

Pilbo Grind
Vår storsäljare Pilbo som som är stillren och elegant i sitt uförande med sitt klassiska stil.
Pilbo finns i 3, 3.5 eller 4m som standard eller så tillverkar vi utifrån önskat mått.
Pilbo tillverkas i galvaniserat stål och pulverlackas i svart färg som standard.
Pilbo levereras komplett med eller utan motorpaket med grindstolpar, grindhandtag och fästen.
Pilbo finns i både Slagg & skjutgrind.

 

 

Hovgården Grind 
Hovgården är en luftig grind med lantlig känsla. Enkel och elegant med sina bågformade rör. En smidesgrind i lätt och modern stil som passar särskilt bra till funkisstil och lantgårdar.Hovgården finns i 3, 3.5 eller 4m som standard eller så tillverkar vi utifrån önskat mått. Hovgården tillverkas i galvaniserat stål och pulverlackas i svart färg som standard.Hovgården levereras komplett med eller utan motorpaket med grindstolpar, grindhandtag och fästen. Hovgården finns i både Slagg & skjutgrind.

 

Smedsbo Grind
Smedsbo är en elegant och detaljrik smidesgrind i herrgårdsstil för den kräsne som vill ha en unik och rejäl markerande avgränsning på infarten.Smedsbo finns i 3, 3.5 eller 4m som standard eller så tillverkar vi utifrån önskat mått.
Smedsbo tillverkas i galvaniserat stål och pulverlackas i svart färg som standard.
Smedsbo levereras komplett med eller utan motorpaket med grindstolpar, grindhandtag och fästen.
Smedsbo  finns i både Slagg & skjutgrind.

 


Kontakta oss för mer information om våra Smidesgrindar
Hos oss är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Vi ger dig alltid ett varmare mottagande.