Grindar, stängsel, staket & grindmotor
Vi på grindar & staket Specialisten har en lång erfarenhet och kunskap om grindar och erbjuder ett brett sortiment av olika grindar & staket. Vi erbjuder måttanpassade grindar i olika färger, stilar och strukturer utifrån dina önskemål.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Vi erbjuder ett brett sortiment av smidesgrindar
Våra smidesgrindar tillverkas av högsta svensk kvalitet! Vi erbjuder måttanpassade grindar i olika färger, stilar och strukturer utifrån dina önskemål.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Vi erbjuder ett brett sortiment av inom staket
Ett smidesstaket höjer värdet på ditt hus samt ger dig en trygg inramning. Staketet är det första dina besökare möts av. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.


Vi erbjuder kunskap och utförande för Grindar och Staket, allt för att du ska känna dig trygg!
Grindar & staket specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i installationen. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Våra erfarna installatörer garanterar en säker installation och säkerställer att allting är korrekt monterad.


Motorkampanj 15% Rabatt!
Unna dig bekvämlighet med en Grindmotor
Med en grind motorer slipper du stiga ur bilen för att öppna grinden. Du kan bekvämt sitta kvar i bilen, trycka på din fjärrkontroll och se på när grinden öppnas.


Vi erbjuder ett brett sortiment av inom industri
Vi skräddarsyr en Industrilösning efter ditt tycke och behov
Våra grindarna går att kombinera med tillhörande stängsel, passagesystem och kringutrustning robusta skjutgrindar eller slaggrindar.


Kostnadsfritt hembesök
Det kan vara till stor hjälp att prata med en specialist när det gäller att välja grind eller staket. Vi hjälper dig att se dina möjligheter. Vi tillhandahåller gratis hembesök och undersöker, mäter ger dig en överblick över möjliga lösningar, produkter och kostnader för en helhetslösning.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Underhållsfria trägrindar i aluminium
Funderar du på att skaffa en trägrind? Trägrindar kräver mycket underhåll och börjar ”hänga” efter något år. Vi har grindlösningen för dig! I vårt sortiment finner du klassiska trägrinds-imitationer tillverkade i aluminium. Vilket garanterar dig en grind med betydligt högre livslängd än en trägrind.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Altanräcken anpassat efter det nordiska klimatet
Vår altanräcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en specifik färg lackar vi räcket efter ditt önskemål.


Grindar som får dina gäster förundras och imponeras av din eleganta entré!
Med våra smidesgrindar välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt och elegant mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna. I vårt standardsortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker. Genom stilfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder av svensk kvalitet, gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbommar
I vårt sortiment finner du det du söker, allt från en enkel motorstyrd vägbom, en parkeringsbom, en extra snabb trafikbom eller en 12 m lång bilbom som är extra förstärkt så finns varianterna.


Sommarkampanj 25% Rabatt!
Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsstängsel
Med ett stängsel runt ditt hus kan du känna dig säker över dina barns- och djurs säkerhet. Våra Stängsel går att få i flera olika färgutförande, är lätt monterat och av tilltalande design. Fördelaktigt med villastängsel är att de är kostnadseffektiva, underhållsfria och lätta att montera överallt.


 

Kostnadsfritt Hembesök
och Rådgivning

Helhetslösningar
Installerat och klart

Industri
&
Fastigheter

Inspiration:
Grindar & Staket
Industri & fastigheter